Tatuoinnit

 

Olipa ideasi sitten valmis tai vasta kehitysasteella, suunnittelemme sinulle yksilöllisen tatuoinnin toiveidesi pohjalta ja toteutamme sen huolellisesti ja ammattitaidolla!

 

Teemme tatuointeja vain ajanvarauksella!

Ajanvaraus studiolla hoituu aukioloaikojen puitteissa, jolloin ajanvarauksen yhteydessä maksettava varausmaksu maksetaan paikanpäällä. Mukaan voit varata referenssikuvia tai muuta materiaalia selventämään ideaasi.

 

TAI

 

Sähköpostitse:

Heini: ajanvarauslomake

Anna: ajanvarauslomake

Sähköpostilla varattujen aikojen varausmaksun voi suorittaa tilisiirtona, joka tulee tehdä viikon kuluessa ajanvarauksesta. Aika vahvistuu vasta kun varausmaksu on suoritettu. Saat ohjeet maksuun ajanvarauksen yhteydessä.

 

Tatuoinnin kokonaishinta on aina tapauskohtainen ja määräytyy tatuoitavan kuvan ja siihen käytetyn työajan mukaan. Varausmaksu suoritetaan aina ajanvarauksen yhteydessä ja se sisältyy tatuoinnin hintaan. Varausmaksu on varatun ajan pituudesta riippuen 50 tai 100euroa. Hinta-arvioita ei anneta puhelimitse. Arviota varten tulee olla tiedossa mitä tehdään, miten, minkä kokoisena ja minne.

Hinta-arviot ovat aina suuntaa antavia.

 

Tatuointiajanvaraus on aina sitova, eikä varausmaksua palauteta ajan peruuntuessa asiakkaan toimesta.

Varausmaksun palautus on mahdollista ainoastaan mikäli tatuointiaika peruuntuu tatuoijan toimesta, eikä uutta aikaa saada sovittua. Muussa tapauksessa varausmaksua  ei palauteta.

Tatuointiaikaa voi siirtää varausmaksua menettämättä, mikäli se tehdään hyvissä ajoin, vähintään viikkoa ennen tatuointiaikaa tai jos siirtämiselle on riittävän painava syy.

 

Saat tatuointisession päätteeksi mukaasi kirjallisen hoito-ohjeen.

Anna:

 

Pääsin työharjoitteluun Tattoo Heka-liikkeeseen vuonna 2006, jonka jälkeen jäin sinne oppitytöksi. Ensimmäisen tatuoinnin tein omaan nilkkaani vuonna 2007.

 

Opiskelin ensin iltataidekoulussa ja aloitin Hyvinkään taidekoulun kolme vuotta kestävät opinnot vuonna 2008, jolloin tutustuin myös Heiniin. Opiskelin siis taidekoulussa samaan aikaan toimiessani oppityttönä tatuointiliikkeessä. Taideopintojeni viimeisenä vuotena ryhdyin tekemään muutaman tatuoinnin viikossa.

 

Kun valmistuin taidekoulusta 2011 keväällä, minulla oli vuokratuolipaikka valmiina ja olen toiminut tatuoijana siitä lähtien täysipäiväisesti.

 

Loppuvuodesta 2017 tuli mieletön mahdollisuus yhteisiin työtiloihin pitkäaikaisen ystäväni kanssa, joten tilaisuuteen oli tartuttava.

 

-Kuvia Annan töistä löydät logon takaa-

-FB-sivulle pääset tästä-

Heini:

 

Taide on kulkenut mukanani koko elämäni ajan ja vuonna 2008 pääsin opiskelemaan Hyvinkään taidekouluun, jossa visiot omasta tekemisestäni vain vahvistuivat. Opiskelin tämän jälkeen taidetta vielä vuoden Lahden kansanopistossa.

 

Oppi tatuoinnin saloista käynnistyi kesällä 2012 aloittaessani harjoittelijana omenArt Tattoo Studiossa. Reilun vuoden harjoiteltuani saatoin ryhtyä yrittäjäksi toimien  vuokrapenkillä oppipaikassani ja sittemmin löimme hynttyyt yhteen ihanan Annan kanssa.

Oppi jatkuu yhä, sillä aina löytyy kehitettävää! Teen ja kartutan kokemustani mielelläni mahdollisimman monista eri tyylilajeista tatuoinneissa. Taiteiden tekijänä olen pikkutarkka ja huolellinen. Pyrin oppimaan aina jotain uutta ja haastamaan itseäni, kehittyäkseni paremmaksi!

 

Teen myös muita taide- ja käsitöitä ja otan vastaan tilaustöitä, joten kysy rohkeasti jos mielesi halajaa kotimaista käsin tehtyä taidetta!

 

-Kuvia Heinin töistä löydät logon takaa-

-FB-sivulle pääset tästä-

Hyvä tietää

 

Tulethan ottamaan tatuointia hyvin levänneenä ja syöneenä. Useampia tunteja vievään projektiin kannattaa napata myös jotakin evästä mukaan, jotta verensokerit pysyvät tasapainossa ja nälkä/huono olo pysyvät poissa!

 

Varaathan riittävästi rahaa tatuoinnin ottoa varten! Maksu tehdystä työstä suoritetaan aina heti paikanpäällä.

 

Ethän tule tatuoitavaksi kipeänä. Ilmoita sairastumisestasi hyvissä ajoin, niin siirretään aikasi tuonnemmas.

 

Aikaa varatessa kannattaa ottaa huomioon, että tuoreen tatuoinnin kanssa ei saisi hikoilla, saunoa, uida tai harrastaa liian rankkaa liikuntaa (esim. juhlapyhät..joulu-/juhannussaunat, lomamatkat ja kontaktilajit).

 

Huolehdi että tatuoitava iho on puhdas, terve ja hyvässä kunnossa ennen tatuointia!

 

Alkoholin tai verta ohentavien lääkkeiden käyttöä tulisi välttää vuorokautta ennen tatuoinnin ottoa.

Mikäli sinulla on pitkäaikainen lääkitys/sairaus, varmista sen vaikutus tatuoinnin ottoon lääkäriltäsi etukäteen!

 

Tule tatuoitavaksi vaatteissa joissa tunnet olosi mukavaksi ja joiden mahdollinen likaantuminen tatuointimusteesta ei haittaa.

 

Käyttämämme värit sopivat vegaaneille.

Rajoitukset

 

Vältämme toisten töiden kopioimista. Referenssikuvia voidaan käyttää inspiraationa ja niiden avulla voi selventää millaisista elementeistä ja aiheista pitää. Ellei kyse ole flash art kuvasta, niin tatuointi suunnitellaan aina yksilöllisesti.

 

Tatuointeja ei tehdä päihtyneille eikä raskaana oleville henkilöille.

 

Artistilla on oikeus kieltäytyä tatuoinnin tekemisestä, mikäli asiakkaalla on jokin tatuoinnin teettämisen estävä  tai artistin terveyden vaarantava sairaus, tai tatuoinnin teettämisen estävä vamma.

 

Artistilla on oikeus kieltäytyä tekemästä tatuointia tietyille alueille (esim. intiimialueet).

 

Peitettävät kuvat asettavat usein uuden kuvan suhteen jonkin verran rajoituksia. Todella tummaa kuvaa ei välttämättä pysty peittämään ilman sen vaalentamista esim. laserilla etukäteen ja aihe saattaa muutenkin rajautua hyvinkin paljon peitettävästä kuvasta riippuen..mustaa tribalia ei saa piiloon hempeällä vaaleanpunaisella kukalla.

Tatuointivärit

 

Käytämme vain tunnettujen ja luotettavien valmistajien värejä. Värit koostuvat pääosin pigmentistä ja steriilistä vedestä ja valmistajilta on saatavilla MSDS (Material Safety Data Sheet) -turvallisuusselvitykset.

Euroopassa myytävien värien turvallisuutta valvotaan myös EU-viranomaisen toimesta ja myyntiluvan saaminen edellyttää heidän tarkastuksensa läpäisemistä.

 

Ostamme kaikki värimme ja tarvikkeemme Suomen suurimmalta maahantuojalta Nordic Tattoo Supplies Oy:ltä, joka on myymiensä värien valtuutettu jälleenmyyjä.

Hygieniakäytännöistä

 

Käyttämämme neulat ovat aina kertakäyttöisiä ja avataan steriilistä yksittäispakkauksesta asiakkaan läsnäollessa. Käytön jälkeen neulat kerätään niille tarkoitettuun keräysastiaan, joka täytyttyään toimitetaan joko apteekkiin tai kiertokapulan toimipisteeseen.

 

Tatuoinnissa käytettäviä värejä varataan työtasolle kertakäyttökuppiin kulloinkin tarvittava määrä. Käytetty väri ja kertakäyttökuppi hävitetään muiden kertakäyttöisten tarvikkeiden ja välineiden ohella, eikä niitä käytetä uudelleen.

 

Uudelleen käytettävät välineet (esim. tuubit) pestään ja steriloidaan huolellisesti asianmukaisilla välineillä.

 

Työpisteiden kaikki pinnat ja tasot puhdistetaan ja desinfioidaan siihen tarkoitetuilla aineilla jokaista asiakasta varten.

 

Copyright © 2018 Art à la Anna & Art Elysior

Kaikki oikeudet pidätetään